Blogi

Business FM RoadShow 17.8. – 12.9.

Topteam on mukana Business FM RoadShow -kiertueella, jonka aikana jalkaudumme useisiin liikekeskittymiin tapaamaan potentiaalisia asiakasyrityksiämme sekä promoamaan tuotteitamme. Kiertue kulkee tarkoitukseen muunnellulla rekalla, jossa kunkin näytteillesettajan käyttöön on varattu tilaa ja oma esittelyosasto. Tapaamisia tai syvempiä keskusteluja varten on mahdollista käyttää toimistohotellien neuvottelutiloja tai vastaavia.

Topteamin osastolla esittelyssä on info-tv- ja etäneuvottelujärjestelmiä, sähköpöytää, monaria, ergonomiatuotteita ja paljon muuta. Lisäksi paikalla on riittävästi myyntivoimaa jalkojen päälle asennettuna, jotta lukuisat mehukkaat kontaktit eivät pääse karkaamaan lonkeroiden ulottumattomiin.

Mukana tapahtumassa ovat Topteamin lisäksi radiokanava Business FM,  Avaintieto Oy (Gymba-liikuntalauta), Cuckoo Workout (työpaikkaliikunta), Lexus sekä Electro Bike (sähköpolkupyörät).

 

Mukaan tapahtumaan?

Vaikka tapahtumat sijaitsevat pääkaupunkisedulla, pitää liikekeskuksissa majaansa suuri joukko yrityksiä, joilla on toimintaa koko Suomen alueella. Paikan päällä voi siis solima mielenkiintoisia kontakteja ja tavoitteena onkin uusien asiakkuuksien solmiminen. Näin ollen, mitä edustavamman ryhmän saamme paikalle, sitä paremmin tavoitteessamme tulemme onnisumaan.

Mikäli koet, että haluat ottaa osaa, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen järjestelyjen käynnistämiseksi.

 

Tapahtuma-aikataulu

RoadShow lähtee liikkeelle torstaina 17.8. ja tapahtumia on alla olevan aikataulun mukaisesti aina syyskuun puoleen väliin saakka.

Päivä Klo Tapahtumapaikka Lisätiedot
To 17.8. 11 – 17 Technopolis – Innopoli 1, Otaniemi
Ti 22.8. 11 – 17 Aviapolis, Vantaa
To 24.8. Team Finland päivä, Marina Congress Center Ei miehitystä, vain rekka esittelyssä
Ti 5.9. 11 – 17 Itämerenkatu 5
Pe 8.9. 17 – 21 Startup Sauna, AaltoEs kius demoday Iltatapahtuma
Ti 12.9. 11 – 17 Technopolis – Innopoli 2, Otaniemi

 

Markkinointi

Tapahtumaa markkinoidaan sähköisellä päättäjäsuoralla yrityksille sekä tapahtumapaikoilla olevin ilmoituksin. Radiokanava Business FM markkinoi kanavallaan tapahtumaa sekä mainoksin että ohjelmasisällön avulla.

 

Rock on.

Aleksi

Kirjoittaja: Aleksi Katainen
Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori