Rekisteriseloste

Topteam IT Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Topteam IT Oy (Y-tunnus: 0400496-4)
Niittykatu 6 D
02200 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Aleksi Katainen
Puhelin +358 10 574 7546
Sähköposti: aleksi.katainen@topteam.fi

REKISTERIN NIMI

Topteam IT Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö tai yritys on rekisteröitynyt Topteam IT Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut Topteam IT Oy:n verkkokaupasta tavaraa, tilannut uutiskirjeen Topteam IT Oy:n verkkosivulta ja/tai osallistunut Topteam IT Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Topteam IT Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Topteam IT Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastolliseen tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Topteam IT Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Topteam IT Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Topteam IT Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Topteam IT Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Topteam IT Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@topteam.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen tiedot (nimi, y-tunnus, osoite- ja yhteystiedot)
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Topteam IT Oy:n käytössä, paitsi Topteam IT Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Topteam IT Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Topteam IT Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Topteam IT Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Topteam IT Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

 

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai postitse.

Katso yhteystietomme tästä

Topteam Turvaa Työsi
Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Meidät tunnetaan joustavasta, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta ja haluamme olla luottokumppanisi. Puhumme samaa kieltä kanssasi, ajattelemme aina etuasi ja teemme vaikeistakin asioista helppoja.
Ostoskori